Gladness & Henrik

"När jag och Henrik började planera inför vårt bröllop hade vi ingen aning om i vilken ände vi skulle börja. Therese frågade vid något tillfälle om hur det går med planeringen och jag beklagade mig över hur ostrukturerade vi är och om vi bara hade någon som hjälpte till. När Therese erbjöd sig att koordinera vårt bröllop blev jag överlycklig för att jag visste vilken välorganiserad person hon är. Hon har ett öga för detaljer och har en förmåga att förverkliga en vision. Vårt bröllop blev verkligen lyckat. Vi fick höra från våra gäster att det var välplanerat, vacker dukning i lokalen och hur roligt det var med tipspromenaden som Therese hade uppmuntrat oss att ha för våra

gäster. I varje steg var Therese med oss, från att köpa klänning till att stötta oss i olika beslut. Det kändes helt otroligt hur hon kunde hitta lösningar där vi såg hinder, lyfte upp oss med uppmuntrande ord när vi var nere och kände att allt bara var stressigt. Det här löser vi kunde hon säga och mycket riktigt så löste hon det mesta. Tex när vi 4 månader innan bröllopet fick reda på att den lokalen vi bokat för bröllopsfesten helt plötsligt ville ha 30.000kr för att abonnera hela stället och Therese lugnade oss och åkte runt i hela Södermanland för att hitta nya alternativ. Till slut hittade vi en vacker festlokal, värdshuset Gripen i Stallarholmen. Eftersom Therese även är makeupartist och nagelteknolog så var det otroligt bekvämt att kunna boka naglar och smink med henne.

Det kändes verkligen helt perfekt när bröllopsdagen väl var framme och alla pusselbitar som Therese hjälpt oss med under året äntligen var på plats. Vi satte våran egen budget för bröllop och Therese hade stenkoll på alla kostnader och det var väldigt skönt att vi följde upp med möten under planeringens gång och kollade av hur vi låg till i förhållande till budgeten vi satt.

Jag har aldrig träffat en person som är så engagerad, duktig på så många olika områden. Jag och min make kan verkligen rekommendera Therese som bröllopskoordinator. Hennes närvaro och den tiden hon la ned för att planera vårt bröllop var ovärderligt. För henne handlade det inte om pengar utan att hjälpa oss skapa den perfekta dagen, och jag och Henrik är så tacksamma och glada över att fått äran att jobba med denna fantastiska och kreativa kvinna."

- Gladness James 

© 2020 av Therese Willén

Sweden

E-mail

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon