Nya möjligheter

Sommaren 2018 hände något som skulle ge mitt liv en ny mening, en vändning jag hade väntat på. När en kund berättade att dom skulle gifta sig och att hon inte visste hur hon skulle komma igång med planeringen eller i vilken ordning saker och ting skulle ordnas erbjöd jag mig genast att hjälpa till! Där och då bestämde jag mig för att forska i möjligheterna att arbeta med bröllop på heltid! Samma månad påbörjade jag min utbildning till bröllops-koordinator och jag fick även mitt allra första uppdrag. Jag älskade varje sekund av det och fick mersmak! Under hösten 2019 valde jag att byta skola och nu läser jag en internationell utbildning med fokus på planering och styling.

Varför valde jag att arbeta med just 

Unika Bröllop?

Redan som liten älskade jag allt som hade med bröllop att göra, de fantastiska klänningarna, blommorna och all romantik. När jag blev äldre drömde jag om lyx, elegans och att en dag få känna mig som en prinsessa. Min förkärlek för glitter och glamour har följt med mig genom åren men jag har utvecklat en annan, en djupare syn på det här med bröllop. Kanske kan det vara en effekt av att jag själv varit gift större delen av mitt vuxna liv och nu även kan se bortom själva bröllopet, för det är trots allt en mycket större händelse än bara en dag.

 

Idag värdesätter jag andra saker än vad jag gjorde som barn, jag ser på saker ur ett annat perspektiv. Som barn blev jag utsatt för mobbning under många år vilket resulterade i en vilja att passa in och ständiga försök att vara som alla andra. Idag är jag tacksam över min jobbiga skolgång, för det har gett mig en inblick som kanske inte funnits hos mig lika tidigt i livet om det inte vore för den tuffa tiden i skolan. Idag värdesätter jag mina och andras olikheter, jag vill absolut inte vara som alla andra, jag vill vara mitt alldeles unika jag och jag vill lyfta det hos alla andra! Varför ska vi försöka passa in? Varför ska vi göra det som alla andra gör? Vem säger att det är just det som gör oss lyckliga?

Jag älskar bröllop i alla dess former men ännu mer älskar jag konceptet äktenskap! I dagens samhälle har det lite tappat sitt värde att vara gift, detta är något jag vill ändra på! Först och främst vill jag att vi ska våga se och drömma om bröllop som är helt unika och personliga, inte bara känna att så här och så här går det till. Mitt mål med hela min verksamhet är att lyfta alla våras olikheter och skapa bröllop som är helt anpassade utifrån vilka personer det är som ska gifta sig. Precis som alla äktenskap ser olika ut, varför ska alla bröllop se likadana ut när vi alla är helt unika och olika varandra?

Läs om mitt varför på ord. hemsida

© 2020 av Therese Willén

Sweden

E-mail

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon