Dalida & Christian 

"Otroligt driven som brinner för det hon gör! Även väldigt kreativ som tänker utanför boxen. Vi hade ett möte några månader in i vår bröllopsplanering, vi fick bra och roliga tips från Therese som vi själva inte tänkt på. Otroligt värdefullt!"

- Dalida Matiros

Felicia & Sebastian 

"Vi träffade Therese när det var över ett år kvar till vårt bröllop, för att kunna bolla idéer innan förberedelserna skulle dra igång. In kommer en positiv och sprudlande tjej med fantastisk energi och lägger fram en moodboard hon själv satt ihop baserat på några mail vi utbytt. Det såg helt fantastiskt ut och hon hade verkligen hittat ”vårt bröllop” i de bilderna, in i minsta detalj. Vidare hjälpte hon oss med prioriteringslistan, vilket vi inte ens haft en tanke på att göra men som nu under planeringen varit ett gott verktyg att ta fram när priser stiger iväg och för mycket energi går åt. Då kan vi komma tillbaka och få klarhet i hur vi ska prioritera utefter vår grundidé. Vi tror stenhårt på att Therese kommer att lyckas i den här branschen och rekommenderar alla att i alla fall ta ett första möte för att få träffa denna fantastiska tjej!!

- Felicia Elvnäs 

40 års-fest

"En underbar tjej som alltid ger 200 % för att klienten ska bli nöjd, går in med hela sitt hjärta i det hon tar åt sig för att ge ett kanon resultat. Kan bara ge många plus."

- Peter Carlsson

Peter%20%26%20Christina_edited.jpg

Yxtaholms Slott

"Vi vill rikta ett extra stort tack till Er! Ni dukade fram ett jättefint dessertbord, klippte etiketter och gjorde vinflaskan från Blaxta, ordnade jättefina bord till middagen med bordsplacering som vi fick hjälp med. Utan Er hade vårt bröllop inte blivit den succé det blev! 


Tusen tack!"

- Wenche & Henrik 

Gladness & Henrik

"Jag har aldrig träffat en person som är så engagerad, duktig på så många olika områden. Jag och min make kan verkligen rekommendera Therese som bröllopskoordinator. Hennes närvaro och den tiden hon la ned för att planera vårt bröllop var ovärderligt. För henne handlade det inte om pengar utan att hjälpa oss skapa den perfekta dagen, och jag och Henrik är så tacksamma och glada över att fått äran att jobba med denna fantastiska och kreativa kvinna."

- Gladness James 

Värdshuset Gripen 

Vi på Värdshuset Gripen i Stallarholmen kan verkligen rekommendera Therese Willen som bröllops planerare. Hon & hennes team jobbar proffsigt och tänker på varje detalj för att göra den stora dagen till en dröm för varje brudpar. Vi som också jobbar ofta med catering till just bröllop tycker att det är fantastiskt att samarbeta med Therese. Det gör vårt jobb enklare när hon alltid har en klar bild över brudparens vision hur deras speciella dag ska vara. Vi, brudpar & Therese med team har alltid väldigt roligt ihop med planering, visualisering och att göra varje bröllop unikt efter önskemål!

-Cecilia Adrian, Restaurangchef

Madeleine

"Tack för ALLT verkligen ❤️
Fick så många kommentarer om att jag var mitt vackraste någonsin!"

- Madeleine

© 2020 av Therese Willén

Sweden

E-mail

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon