Bröllops-Coachning

Det krävs oerhört mycket arbete att planera ett bröllop och få det exakt som man vill. Tyvärr har jag själv sett några fall då brudpar planerat och skött allt praktiskt själva och sedan blivit besvikna. För att Ni ska få en så rolig och lättsam planering som möjligt erbjuder jag coachning helt utifrån vilka Ni är och vilka delar Ni önskar stöd och hjälp med. Vi träffas både på personliga möten och via Skype för att bolla tankar och ideér. Utöver det finns jag tillgänglig på mailen under hela Er planeringstid så att Ni kan känna Er trygga hela vägen fram. 

 

 

Bröllops-Design 
Idag väljer allt fler att gå sin egen väg, många struntar i normen och vad som anses rätt och fel när det kommer till bröllop.  Inom bröllopsbranschen ser vi en uppåtgående trend då dagens brudpar vill ha mer personligt anpassade bröllop och fester. Många vill uppnå känslan vilken får gästerna att häpnas över hur väl man lyckats fånga brudparets personlighet. I min roll som bröllops-stylist tar jag  fram ett koncept vilket matchar Er två och just Era drömmar.

Brud-MakeUp

Önskar du en trygg hand när det kommer till din brudlook? Många brudar vill ha hjälp att ta fram sin allra vackraste sida! En del vill bli ompysslade och få sminkningen gjord av ett proffs för total avslappning, medan en del önskar att de hade bättre sminkkunskaper. Jag kan utföra brudmakeup på plats men även lära dig hur du själv tar fram ditt allra vackraste jag!

För att ge en offert behöver jag veta vilka delar just Ni önskar hjälp med, vilken typ av bröllop det rör sig om, antal gäster mm. För att kunna ge Er ett rättvist kostnadsförslag erbjuder jag därför ett första möte helt utan kostnad så att Ni får en chans att berätta om Era drömmar, förhoppningar och förväntningar.

© 2020 av Therese Willén

Sweden

E-mail

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon